Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!Gratis verzending vanaf €23 (NL) €35 (BE)Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving
Dosering en gebruik
Spaarprogramma
Reviews
Productbeschrijving
Veendammer is een volvette 50+ kaas verrijkt met 99% zuiver magnesiumzout uit de Zechstein bron. De Veendammer is een smeuiïge, soepele kaas met een mild hartige en romige smaak. De eerste kaas waarin een deel van het (natrium) zout vervangen is door magnesium! Dit maakt de kaas een gezondere optie. Voor iedereen die van kaas houdt maar zeker ook voor mensen die minder zout willen eten.
De kaas is ontstaan door een intensieve samenwerking tussen kaasboerderij Slob en magnesiumproducent Nedmag uit Veendam. Dit leverde een bijzondere kaas op gemaakt van boerenmelk uit de polder van Giessenburg, waar de familie Slob al decennialang de lekkerste kazen maakt volgens uniek recept. De toevoeging van het zuivere magnesiumzout uit de Zechstein Zee maakt deze kaas niet alleen gezonder, maak ook zeer smeuïig en lekker.
De kaas is onderdeel van het merk Pure Health & Earth dat is geïntroduceerd door Nedmag. Als partner van Nedmag is Zechsal blij dat we deze unieke magnesiumkaas kunnen aanbieden aan onze klanten.
Bewaren Koel bewaren (max. 7 graden). Na openen is de kaas beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Voedingswaarde per 100 gram Energie: 1828 KJ of 441 kcal Vetten: 37 g waarvan verzadigde vetzuren 22g Koolhydraten: 0 g waarvan suikers 0 g Eiwitten 27g Zout: 1,5g Magnesium: 120 mg